Ameninţare cu bomba într-un liceu din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegiul API a fost astăzi ţinta unei ameninţări false cu bombă
Colegiul API a fost astăzi ţinta unei ameninţări false cu bombă

„Dacă vreţi să trăiţi, părăsiţi şcoala. Am plasat o bombă în Şcoala API“. Acesta este mesajul primit în urmă cu câteva ore de directorul adjunct al Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian“ (API) Zalău.

La imprimanta din biroul directorului adjunct de la API a ieşit înainte de pauza mare un mesaj scris cu greşeli de ortografie care avertiza că în şcoală a fost pusă o bombă. „DACĂ VREŢI SĂ „TRAŢI“, PĂRĂSIŢI ŞCOALA. AM PLASAT O BOMBĂ ÎN ŞCOALA API“ era textul mesajului. 


Conducerea colegiului a alertat imediat Serviciul de Transmisiuni Speciale, care a anunţat, la rândul său, specialiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi din cadrul Direcţiei Judeţene de Informaţii. Aceştia au verificat toate ungherele colegiului – declară directorul adjunct al API, Olimpia Paul, dar nu au găsit nici urmă de bombă.


Potrivit informaţiilor primite de la Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ, autorul mesajului nu a fost găsit încă, poliţiştii făcând în continuare cercetări.

După cum precizează Olimpia Paul, la API a mai fost înregistrat un incident similar în urmă cu patru ani. La fel ca şi acum, ameninţarea cu bombă de atunci s-a dovedit a fi falsă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite