Alin M., şoferul care a ucis o tânără pe trecerea de pietoni de la Uz Casnic, rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în noaptea de 4/5 septembrie
Accidentul a avut loc în noaptea de 4/5 septembrie

Judecătoria Zalău a respins cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată Alin M., tânărul care, la începutul lunii septembrie, a omorât o tânără de 24 de ani pe trecerea de pietoni din zona Uz Casnic, la capătul unei curse pe Bulevardul Mihai Viteazul. Martorii spun că acesta gonea cu peste 150 de kilometri pe oră.

Alin M., tânărul de 21 de ani din Zalău care, la volanul unui Smart ForFour, a spulberat o femeie de 24 de ani pe trecerea de pietoni de la Uz Casnic, omorând-o pe loc, va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv. Magistraţii Judecătoriei Zalău au respins săptămâna aceasta cererea de liberare sub control judiciar formulată de aceasta, dispunând şi obligarea lui la plata cheltuielilor de judecată.
Alin se află în arestul poliţiei de la mijlocul lunii septembrie.

Între timp, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, au sosit şi rezultatele toxicologice, menite să pună în evidenţă dacă tânărul a consumat substanţe stupefiante înainte de a se urca la volan. Rezultatele au ieşit negative - precizează purtătorul de cuvânt al instituţiei, Tincuţa Dumuţa.

Din cauza unei lacune legislative, analizele nu pun, însă, în evidenţă şi dacă persoana cercetată a consumat sau nu substanţe halucinogene (cunoscutele etnobotanice).

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite