Află aici cum poţi să-i ajuţi şi tu pe românii din judeţele paralizate de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Troienele de zăpadă ating pe alocuri o înălţime de peste doi metri
Troienele de zăpadă ating pe alocuri o înălţime de peste doi metri

La iniţiativa Instituţiei Prefectului, în Sălaj demarează o campanie prin care sălăjenii îşi pot oferi ajutorul locuitorilor din judeţele afectate de ninsorile şi viscolul din ultima perioadă. Cei interesaţi să ofere acest ajutor pot dona alimente, apă minerală, lemne sau combustibili la sediul ISU.

Locuitorii judeţelor din sud-estul ţării, paralizate de troienele de zăpadă care au acoperit în mai multe localităţi case şi au blocat drumurile de acces, au nevoie de ajutorul nostru. Instituţia Prefectului demarează în acest sens o campanie de strângere de ajutoare umanitare pentru cei aflaţi în dificultate. La această campanie pot participa persoane fizice, persoane juridice, unităţi administrativ teritoriale şi instituţii publice, care sunt chemate să ofere ajutor pentru zonele afectate, în special sub formă de alimente, apă minerală sau plată, lemne sau combustibili (benzină, motorină).

Ajutoarele donate vor fi colectate, începând de luni, 13 februarie, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum” Sălaj, situat pe strada Crinului nr. 2 (în spatele sediului Instituţiei Prefectului).   

Persoanele interesate se pot adresa:

·    Dispeceratului ISU Sălaj – telefon 0260.611.212
·    Instituţiei Prefectului Sălaj – telefon 0260.617.610


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite