Află aici cum poţi merge gratuit în tabără în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School lansează mâine Concursul naţional de eseuri în lumba engleză pentru elevi „Shakespeare School Essay Competition“, ce are ca premii pentru câştigători tabere internaţionale de limba engleză în Marea Britanie.

Potrivit datelor primite de la Biblioteca Judeţeană „Ioniţă Scipione Bădescu“ Sălaj, participarea la concurs este gratuită şi deschisă tuturor tinerilor din România pasionaţi de limba engleză şi cu real talent la scris, care se încadrează într-una dintre cele două categorii de vârstă ale competiţiei: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. Temele propuse sunt un îndemn la implicare şi responsabilizare: liceenii vor avea de scris despre rolul voluntariatului şi felul în care acesta poate schimba societatea, iar elevii de gimnaziu vor avea de realizat un eseu în care, pornind de la 4 imagini sugestive, să-şi imagineze o lume ideală.

Concursul se desfăşoară în perioada 7 februarie-20 martie 2011, iar
premiile oferite marilor câştigători constau în tabere internaţionale de limba engleză de două săptămâni în Marea Britanie: la Cambridge University, Oxford Brookes University, Harrow House International College şi St. Michael’s College. Mai multe detalii pe pagina oficială a competiţiei www.shakespeare-school.ro/concurs.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite