Află aici cum poţi câştiga bani culegând căpşuni în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj va organiza în data de 10 martie o bursă a locutilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca. 200 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţia românilor de angajatorii danezi.

Angajatori şi consilieri danezi vor veni în România pentru a intervieva candidaţii. Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei, dovlecilor, a altor fructe şi legume, din care zece posturi pentru şoferi de tractor, camion sau autobuz care deservesc fermele respective.

Cerinţele sunt vârsta minimă, de 18 ani, cunoştinţe de limba engleză nivel mediu, muncă fizică grea, experienţa în munca agricolă, iar munca anterioară în ferme daneze constituie un avantaj.

Plata muncii la recoltatul căpşunilor şi mazării se efectuează întotdeauna în funcţie de cantitatea culeasă, în medie 0,8-0,9 euro pe kilogram (o medie de 10-15 euro net pe oră, în funcţie de viteza recoltării). Pentru alte tipuri de muncă se plăteşte circa 15 euro brut /oră . Se lucrează 20-60 ore pe săptămână, cu o medie săptămânală de 37 ore.

Persoanele interesate se vor prezenta cu cartea de identitate, original si copie,  pentru a susţine testarea cunoştinţelor de limbă engleză la consilierul din cadrul AJOFM Sălaj. Persoanele admise vor fi îndrumate să  se înregistreze on-line, urmând ca angajatorul danez să facă selecţia celor care vor participa la bursă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite