Află aici când se desfăşoară Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii absolvenţi ai promoţiei 2011 care nu au reuşit să-şi găsească un loc de muncă  sunt aşteptaţi  în data de 23 septembrie la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Aceasta se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, începând cu ora 9,00.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, măsură activă pentru prevenirea şi combaterea şomajului, se adresează în mod deosebit tinerilor care au absolvit o formă de învăţământ în acest an, dar este deschisă tuturor celor care au un job sau doresc  schimbarea locului de muncă actual. Participarea, atât a persoanelor  aflate în căutarea unui loc de muncă cât şi a agenţilor economici este gratuită. 

Facilităţi pentru angajatori şi absolvenţi
 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj informează  toţi angajatorii din raza judeţului că pentru a putea beneficia  de subvenţionarea locurilor de muncă  trebuie să participe la bursă. De asemenea absolvenţii în vârstă de minim  16 ani pot beneficia de indemnizaţie de şomaj pentru o perioadă de şase luni, dacă se înregistrează la AJOFM, în maxim 60 de zile de la data absolvirii.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite