Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei peste 2.500 de absolvenţi de gimnaziu din Sălaj vor afla astăzi rezultatele repartizării computerizate pe locurile în clasa a IX-a de liceu. Unităţile liceale din judeţ oferă anul acesta 3.030 de locuri. Vezi aici ierarhia pentru admitere din Sălaj.

Pentru a afla primul rezultatele admiterii la liceu 2010, rămâi pe zalau.adevarul.ro şi vei vedea la ce liceu ai fost admis. Listele complete vor fi afişate marti, 12 iulie 2011.

La repartizarea pe locurile de la liceu participă mâine 2.571 de absolvenţi de gimnaziu din judeţ. Ei au la dispoziţie 3.030 de locuri, pe care vor fi repartizaţi de computer în funcţie de media de admitere şi de opţiunile exprimate de fiecare în fişa de înscriere. Rezultatele repartizării computerizate vor fi disponibile azi pe site-ul Ministerului Educaţiei şi vor fi afişate miercuri în unităţile de învăţământ. Află tot ce te interesează citind:

S-au publicat rezultatele admiterii 2011 în liceele din Sălaj. Vezi aici rapoartele

Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Zalău: Toţi cei şase absolvenţi cu media 10 la Evaluare au fost repartizaţi la CNS

Admitere 2011 în liceele din Zalău: Vezi aici rezultatele admiterii la liceele vocaţionale



Vezi aici listele cu rezultate.

Citeşte şi Începe „Marea Recrutare“ a viitorilor liceeni. Vezi cu ce oferte vin liceele

Şase medii de 10 la Evaluarea Naţională în Sălaj. Află cine le-a obţinut

Elevul "special" de la Crasna a luat 9,10 la Evaluarea Naţională

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite