Admitere la facultate 2011 în Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda rezultatelor slabe de la examenului de bacalaureat din acest an, universităţile care au filiale şi extensii la Zalău merg înainte cu admiterea, fără a-şi reduce cifrele de şcolarizare pentru anul universitar viitor.

Mâine încep înscrierile la "Poli"

La Extensia Zalău a Universităţii Tehnice Cluj, înscrierile încep mâine, 12 iulie, şi se încheie în 20. Sunt pus ela bătaie 40 de locuri (30 bugetate, 10 cu plată) la Facultatea de Construcţii Maşini - Inginerie Industrială, şi 50 d elocuri (30 bugetate, 20 cu plată) la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor - domeniul Ingineria Materialelor. Înscrierile se fac zilnic, între orele 9.00 şi 15.00, cu excepţia zilei de duminică, 17 iulie. Taxa de înscriere este de 120 de lei, iar taxa de şcolarizare, pentru locurile nebugetate, este de 3.300 de lei pe an.

"Spiru Haret" nu se lasă


În ciuda problemelor cu acreditarea şi autorizarea, Universitatea "Spiru Haret" face înscrieri la Zalău. Potrivit directorului centrului teritorial Zalău, numărul locurilor este nelimitat şi se fac înscrieri pentru 19 facultăţi. "Dosariada" a început azi şi se încheie la 1 octombrie.

Locuri nelimitate la Goldiş

Universitatea de Vest Vasile Goldiş, filiala Zalău, a început înscrierile la 1 iunie, pentru cei care aveau deja diplomă de bacalaureat, şi le va continua până la 31 iulie, dată în care vor fi comunicate rezultatele.
Locurile sunt nelimitate şi nu există taxă de înscriere. Specializările pentru care se fac înscrieri sunt două: Marketing şi Ecologie şi Protecţia mediului. Până în toamnă, când va începe şcoala, vor fi disponibile şi alte specializări, după ce vor fi parcurse de o comisie de autorizare. A doua sesiune de înscriere este 1 august-31 septembrie.

Înscrierile au început şi la Filiala Zalău a Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Babeş - Bolyai.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite