Accident pe DN1 F: Un zălăuan a ajuns pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un zălăuan, în vârstă de 46 de ani, a ajuns  la spital, după ce a autoturismul pe care  îl  conducea  a fost implicat într-un  eveniment rutier. Accidentul a avut loc, joi seara în jurul  orei 20,05, pe DN 1F, între localităţile Sâncraiu Almaşului şi Sutor.

Conducătorul auto, Mircea C în vârstă de 46  de ani din Zalău, în timp ce conducea autotirismul  nu a adaptat viteza de deplasare  la condiţiile de drum, a pătruns pe sensul  opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de Arpad G,  din Almaşu.  Potrivit Inspectoratului Judeţean de  Poliţie  (IPJ) Sălaj, în urma impactului a rezultat accidentarea zălăuanului acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Bărbatul  a ajuns la spital cu traumatism toraco –abdominal drept.  Este  stabil hemodimic şi se află  sub supravegere medicală  la secţia  de chirurgie ”, a precizat Codruţa Puşcaş, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.
Poliţiştii  continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea  acestui accident.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite