Accident mortal în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără şi-a pierdut viaţa într-un accident tragic, iar soţul acesteia a fost rănit grav. Ieri, în Sălaj, a avut loc un accident grav, în care o persoană şi-a pierdut viaţa. Potrivit informaţiilor oferitre de Mariana Criste, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, accidentul s-a petrecut vineri la ora 12,30 între Jibou şi Someş Odorhei.

Un tânăr de 21 de ani din Zalău conducea o autoutilitară a cărei viteză de deplasare nu era adaptată condiţiilor de drum. Fiind polei, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani din Jibou.

Ca urmare a impactului, soţia Jibouanului, Ioana Porumb, o femeie de 31 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar soţul a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Zalău, împreună cu o altă femeie, care se afla pe scaunul din dreapta al autoutilitarei care a provocat accidentul.


Potrivit unor reprezentanţi ai spitalului, bărbatul rănit se află internat la secţia Chirurgie, iar starea lui este bună.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite