Accident grav lângă Jandarmi. Trei victime, printre care şi o fetiţă de un an, au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei victime au fost transportate imediat la UPU Zalău
Cele trei victime au fost transportate imediat la UPU Zalău

 Un grav accident de circulaţie a avut loc joi, 28 iunie, în jurul orei 17.00, pe DN 1 F (E 81), la câteva sute de metri de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, accidentul a fost provocat de Aurel Ş., de 53 de ani, din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism, iar din cauza neatenţiei a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovindu-se de un cap de pod. În urma impactului, două pasagere de pe bancheta din spate a autoturismului au suferit leziuni grave, iar conducătorul auto a fost accidentat uşor. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cele trei victime au fost transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean. Potrivit reprezentanţilor spitalului, una dintre pasagere, o femeie de 26 de ani, cu domiciliul în Floreşti, Cluj, a fost diagnosticată cu traumatism cranio - cerebral, fractură de piramidă nazală şi fractură de femur, iar după ce a fost stabilizată a fost transferată, la cerere, la Clinica de Oropedie din Cluj Napoca. Cealaltă pasageră, o fetiţă în vârstă de un an (fiica celeilalte), a scăpat doar cu un traumatism cranio - cerbral minor şi cu câteva plăgi şi escoriaţii, tratate în UPU. Nici şoferul nu a avut leziuni grave, fiind evidenţiat cu traumatisme şi escoriaţii minore.

 

 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite