Accident cu două victime la Românaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut din cauza neacordării priorităţii (foto arhivă)
Accidentul s-a petrecut din cauza neacordării priorităţii (foto arhivă)

Graba şi neatenţia la volan l-au trimis pe un bărbat din Zalău la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după ce a provocat marţi, 6 martie, un accident rutier în care a mai fost rănită şi o altă persoană - un tânăr de 19 ani, pieton.

Accidentul s-a petrecut marţi,  6 martie, pe DN 1F, în localitatea Românaşi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, vinovat de producerea lui este Ş. Ioan, un bărbat de 61 de ani, din Zalău, care conducea un autoturism proprietatea unei firme, iar la intersecţia  DJ 108A cu DN 1F nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism înmatriculat în judeţul Satu Mare, care circula pe drum prioritar. Cele două maşini au intrat în coliziune, în urma impactului, şoferul vinovat, precum şi un tânăr de 19 ani din Românaşi, care traversa strada pe la colţul intersecţiei,  fiind grav accidentaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, tânărul de 19 ani este internat la Secţia de Ortopedie a spitalului, după ce a fost diagnosticat în Unitatea de Primire a Urgenţelor cu fractură col humeral stâng cu deplasare, traumatism toracic acut închis, escoriaţii hemitorace stâng posterior şi loja renală stângă, escoriaţii faţă dorsală mâna stângă precum şi contuzie renală. Şoferul care a cauzat accidentul a scăpat, se pare, mult mai uşor, fiind tratat în UPU pentru o contuzie şold drept precum şi hematom epicranian, după care a fost lăsat acasă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite