Accident cu cinci victime la Sălăjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şoferiţă din judeţul Argeş a adormit în această dimineaţă la volan şi a intrat cu maşina în şanţ. Accidentul s-a petrecut în localitatea Sălăjeni, iar în urma lui a rezultat rănirea gravă a unei tinere de 27de ani şi rănirea uşoară a celorlalţi patru ocupanţi ai maşinii, printre care şi un bebeluş de numai opt luni.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, accidentul s-a petrecut pe fondul oboselii şoferiţei, care a adormit la volan şi a derapat, intrând cu maşina în şanţ. În urma accidentului, toţi cei cinci pasageri din maşină, toţi cinci din judeţul Argeş, au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru a primi îngrijiri medicale.

După cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Codruţa Puşcaş, în stare mai gravă a fost adusă o tânără de 27 de ani, care a fost diagnosticată cu fractură cu tasare de corp vertebral şi contuzie de piramidă nazală. Cu traumatisme minore au fost aduşi la Urgenţă, din aceeaşi maşină, un băieţel de opt luni, o fetiţă de trei ani şi şapte luni, o femeie de 31 de ani şi o alta de 48.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite