Accident grav în acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nerespectarea  distanţei regulamentare  în trafic, a dus la ciocnirea violentă a două autoturisme , şi proiectarea unuia dintre ele pe contrasens. Din accident au rezultat doua victime ce au fost internate în spital  cu leziuni grave.

Două sălăjence în vârstă de 35 respectiv 42 de ani au ajuns duminică 25 iulie la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (UPU) Zalău . Acestea au fost victime ale unui grav accident de circulaţie petrecut  pe drumul naţional 1H între localităţile Nuşfalău şi Şimleu Silvaniei. Şoferul, Ş.Attila  în vârstă de 31 de ani din Şimleul Silvaniei, aflat la volanul  autoturismului marca Dacia Logan, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi l-a lovit din spate. În urma impactului , automobilul a fost proiectat pe contrasens unde s- a izbit frontal  de un autoturism marca Opel Corsa care circula regulamentar.
Cele două femei, pasagere în autoturismele implicate în accident, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe pe secţia de ortopedie  cu politraumatisme .

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite