Abundenţă de cursuri gratuite pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucătar, dulgher tâmplar parchetar, electrician electronist auto, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, lucrător finisor pentru construcţii, lucrător instalator pentru construcţii, lucrător în comerţ, manichiurist pedichiurist, ospătar (chelner) vânzător în unităţi alimentare, patiser sunt meseriile pentru care Agenţia  Judeţeană   pentru Ocuparea  Forţei de Muncă  Sălaj  organizează, grat

Persoanelor   aflate în   căutarea unui  loc de  muncă  li se oferă astfel posibilitatea   dobândirii   cunoştinţelor  teoretice şi practice specifice unei noi meserii care să mărească şansele ocupării unui loc de muncă.

Structura serviciilor de calificare/recalificare porneşte de la cursuri de meserii, pâna la cursuri de perfecţionare. Formarea profesională a persoanelor în căutarea unui loc de muncă se face ţinându-se seama de cerinţele de moment şi de perspectivă ale pieţei muncii şi în concordanţă cu opţiunile şi aptitudinile individuale ale persoanelor respective.

„Programele de reconversie profesională  organizate  în acest an  vor fi atât cu finanţare de la  bugetul de stat cât mai ales cu finanţare  din fonduri europene. În cadrul proiectelor pe care le derulăm,  vom califica  persoane aflate  în căutare de loc de muncă, pe toate nivelurile  de pregătire, inclusiv pentru persoane cu studii superioare, facilitându-le  accesul pe  piaţa muncii”  a declarat directorul  executiv al AJOFM Sălaj, Romeo Sârca.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite