Absolvenţii de gimnaziu încheie cursurile. Vezi programul festivităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii claselor a VIII-a au programate astăzi şi mâine cursurile festive.

La Zalău, prima festivitate de absolvire are loc astăzi, joi, 14 iunie, la Şcoala Gimnazială "Gheorghe Lazăr", unde ceremonia va începe de la ora 9.00. Restul şcolilor din oraş vor organiza mâine, 15 iunie, cursurile festive, după următorul program:

- de la ora 9.00: la Liceul de Artă "Ioan Sima", la Liceul Sportiv "Avram Iancu", la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu" şi Şcoala Gimanzială "Porolissum".

- de la ora 10.00: la Şcoala Gimnazială "Simion Bărnuţiu", la Şcoala Gimnazială "Iuliu Maniu" şi la Şcoala Gimnazială "Corneliu Coposu".


La Şimleu Silvaniei, astăzi sunt programate festivităţile la Şcoala "Silvania" (de la ora 10.00) şi la Şcoala "Horea" (de la ora 11.30), iar mâine la Şcoala Maghiară (de la ora 9.00).

La Jibou, ambele şcoli vor organiza mâine cursurile festive - Şcoala "Lucian Blaga" de la ora 9.00, iar Grupul Şcolar "Octavian Goga" de la ora 10.00.

Tot mâine vor avea loc festivităţile de absolvire a claselor a VIII-a şi la Cehu Silvaniei - de la ora 9.00 la Şcoala Maghiară şi de la 10.00 la Şcoala "Andrei Mureşanu".

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite