A vrut să fugă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din localitatea Sfăraşu, s-a ales în cursul zilei de ieri, cu dosar de cercetare penală, după ce a fost surprins de poliţişti, în trafic, fără permis.

Poliţiştii Postului de Poliţie Almaşu, aflându-se în timpul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, l-au surprins pe R.M., în timp ce conducea autoturismul, prin localitatea Almaşu, cu permisul de conducere suspendat, încă din 29 martie,anul curent, iar dovada înlocuitoare expirase în 12 aprilie.

“În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul, că permisul de conducere al tânărului a fost suspendat  pentru nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj. Mai mult, tânărul nu a vrut să oprească la semnalele echipajului de poliţie.

Pe numele şoferului poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Şoferul tupeist riscă între unu şi cinci ani de închisoare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite