A crescut numărul accidentelor rutiere. Nouă persoane şi-au pierdut anul acesta viaţa pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

103 accidente grave, soldate cu morţi şi răniţi, s-au petrecut pe şoselele Sălajului în primele şapte luni ale acestui an, cu patru mai multe decât anul trecut. Astăzi este, oficial, "Ziua fără accidente rutiere", iar în Sălaj nu a avut loc, până la ora 14.00 cel puţin, niciun accident de circulaţie în care să fie şi victime.


 Potrivit datelor primite de la Insepctoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, nouă persoane şi-au pierdut viaţa în aceste accidente, alte 118 fiind grav rănite. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, număr morţilor de pe şosele a scăzut cu 13, dar cel al răniţilor a crescut cu şapte.

Niciun accident de Ziua fără accidente rutiere

Astăzi este Ziua fără accidente rutiere marcată în întreaga ţară de Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie din România, iar cel puţin până la ora 14.00, în Sălaj a fost respectat sloganul din denumirea acestei zile. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, până la ora 14.00 nu a avut loc în judeţ niciun accident cu victime.

Poliţiştii sălăjeni au marcat astăzi Ziua fără acidente rutiere participând la acţiunile asociaţiei, ce sunt orientate spre conştientizarea tuturor participanţilor la trafic, vizavi de obligaţiile pe care le au, în această calitate. Reprezentanţii ONG-ului au împărţit pliante şi au prins panglici albe la oglinzile laterale ale maşinilor, iar poliţiştii au adresat recomandări preventive.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite