A băut, a lovit şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre şoferi avea o îmbibaţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat
Unul dintre şoferi avea o îmbibaţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat

După ce că s-a urcat bine băut la volan, un şofer din Hida a şi fugit de la locul unui accident pe care el însuşi l-a provocat.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, incidentul s-a petrecut în seara zilei de 24 februarie. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe DN 1F, la ieşirea din localitatea Poarta Sălajului, spre Cluj-Napoca. În urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Zalău au stabilit că vinovat de producerea accidentului este Adrian O., un bărbat de 51 de ani din Hida, care a condus un autoturism cu care a lovit un altul, după care şi-a continuat drumul.

După ce l-au indentificat, oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la UPU Sălaj, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge şi este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite