AJOFM Sălaj invită patronii la Bursa Locurilor de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii sălăjeni sunt invitaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc în 15 aprilie, dată până la care angajatorii pot comunica locurile de muncă vacante.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă  organizează  bursa generală a locurilor  de muncă la nivel naţional în data de 15 aprilie.  În judeţul Sălaj, bursa va avea loc la  Zalău,  în  incinta Casei de Cultură  a Sindicatelor, începând cu ora 9,00.

„Invităm  agenţii  economici  care pot oferi locuri de muncă,  în această perioadă critică pe care o parcurgem,  să  participe la bursă,  reamintindu-le  că  în  acest cadru  legal  pot selecta personal calificat în  funcţie de  condiţiile  cerute, iar prin serviciile  oferite   de agenţie pot beneficia de subvenţionarea locurilor de muncă, precum şi de alte facilităţi”, explică Romeo Sârca, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

 Informaţii despre organizarea acestui eveniment, despre  subvenţiile şi facilităţile  de care pot beneficia angajatorii care încadrează şomeri, precum şi comunicarea de locuri de muncă vacante se pot obţine la tel. 0260-612463, fax. 0372-871075 sau e-mail:Salaj@ajofm.anofm.ro .


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite