900 de sancţiuni pe şoselele din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 3 – 9 septembrie, lucrătorii de la Poliţia Rutieră au dat 900 de amenzi în trafic. Valoarea lor este de 95.200 lei. Vitezomanii sunt şi în această săptămână "beneficiarii" majoritari ai sancţiunilor aplicate de poliţişti pentru circulaţie neregulamentară.

Peste 800 de şoferi au fost sancţionaţi pentru diferite abateri, în mai bine de jumătate din cazuri fiind vorba de depăşirea limitei legale de viteză. Pe lângă amendă, un număr de 34 de şoferi au rămas fără dreptul de a conduce.

Dintre aceştia, 20 au trecut "pe roşu", şapte şoferi conduceau maşina deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, cinci au depăşit în locuri în care această manevră este interzisă, iar doi au fost înregistraţi de radar cu o viteză cu 50 kilometri mai mare decât limita legală.

Amenzi au primit şi 45 de pietoni au „călcat strâmb” în trafic, precum şi 10 căruţaşi şi 31 de biciclişti şi mopedişti care nu aveam mijlocul de transport echipat corespunzător.

De asemenea, poliţiştii au reţinut şi nouă certificate de înmatriculare pentru conducerea autovehiculelor cu defecţiuni tehnice, inspecţie tehnicăperiodică expirată sau lipsa poliţei de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite