500 de metri din strada Leontin Ghergariu vor fi reabilitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada clasată de către şoferi pe primul loc în topul celor mai distruse străzi din Zalău, Leontin Ghergariu  intră în reparaţii. În trei luni de zile strada va avea trotuare şi parte carosabilă noi pe o lungime de 500 de metri, totul în valoare de 500.000 de lei.

Strada pe care cei mai mulţi taximetrişti zălăuani evitau să ajungă va fi reabilitată începând cu această saptămână. A fost desemnată prin licitaţie firma care se va ocupa de refacerea străzii Leontin Ghergariu  iar valoarea totală a investiţiei este de 1.069.805 lei.


Astfel firma câştigătoare, Drum Construct va reabilita strada şi trotuarele pe strada Leontin Ghergariu, pe o lungime de aproape 500 de metri cu o finanţare de aproximativ 500.000 de lei . Potrivit primarului Radu Căpîlnaşiu acesta este doar începutul pentru că în zona Grădinii Poporului mai există şi alte străzi care necesită reparaţii şi pe care se va interveni de asemenea. „Între autorităţile locale şi firma Drum Construct a fost semnat un contract cadru, pe patru ani. În acest an vom asigura aproape 50 la sută din suma totală, banii urmând a fi investiţi in reabilitarea accesului carosabil şi pietonal pe strada Leontin Ghergariu. Anul viitor, în funcţie de posibilităţile financiare, vom continua cu celelalte străzi din zona Grădina Poporului”. Lucrările de refacere a străzii vor începe de săptămâna aceasta, şi se preconizează că vor fi finalizate  în trei luni de zile.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite