20 de sălăjeni şi-au luat Duster prin Programul „Rabla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că o astfel de maşină costă de la 10.600 de euro în sus, nu mai puţin de 20 de sălăjeni şi-au cumpărat anul acesta ultimul model de Dacia, SUV-ul Duster. Ei s-au folosit şi de voucherele oferite prin Programul „Rabla“, în baza cărora puteau obţine o reducere de preţ de peste 2.700 de euro.

În plină criză, 20 de sălăjeni şi-au cumpărat cel mai nou model Dacia, autoturismul de teren Duster. Potrivit reprezentanţilor Automobile Service Zalău, dealerul autorizat Grup Dacia - Renault din oraşul nostru, cei care şi-au cumpărat Duster au optat şi pentru cele mai complexe dotări existente pentru această maşină, care au mai urcat cu câteva mii de euro preţul de pornire.


Alţi o sută de sălăjeni au optat pentru alte modele Dacia, cel mai solicitat fiind modelul Logan, berlină.


Reducere de 2.700 de euro prin programul „Rabla“

La cumpărarea unei maşini noi românii au putut prezenta, anul acesta, trei vouchere „Rabla“, ce se puteau obţine de le Remat în schimbul casării unei maşini uzate, ori de pe piaţa neagră a voucherelor, la un preţ cuprins între 1.200 şi 1.500 de lei.Valoarea nominală a unui voicher este de 3.800 de lei, astfel că având trei astfel de documente un cumpărător obţine o reducere de 11.400 de lei din preţul noii maşini, adică aproximativ 2.700 de euro.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite