2010, anul celor mai mari investiţii în infrastructura Sălajului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Marc spune că 2010 a avut cele mai mari investiţii din ultimii 21 de ani
Tiberiu Marc spune că 2010 a avut cele mai mari investiţii din ultimii 21 de ani

Chiar dacă a fost un an de criză, 2010 a fost anul cu cele mai mari şi mai multe investiţii în infrastructura Sălajului din ultimii 21 de ani, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj, Tiberiu Marc. Cifra totală a finanţărilor este de aproape 310 milioane de lei.

Finanţările au fost realizate fie din surse proprii ale CJ, fie surse guvernamentale, fie  finanţări europene. “Ne-am concentrat în 2010 pe investiţii în infrastructură. La drumurile judeţene, s-au făcut intervenţii pe mai mult de jumătate din lungimea lor. Din totalul de 600 de kilometri, am intervenit pe 326”, a spus Tiberiu Marc.


Au mai fost realizate în acest an investiţii în proiecte de patrimoniu şi proiecte sociale, care vor continua şi anul viitor. În 2010 a fost semnat contractul pentru proiectul de management integrat al deşeurilor. S-a mai iniţiat proiectul de reabilitare a spitalului judeţean.


“La numărul de proiecte implementate ne-ar trebui 35-40 de persoane care să se ocupe numai de asta, în schimb noi avem doar jumătate”, mai spune Marc.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite