16 zălăuani au primit frigidere şi cuptoare cu microunde noi contra vechituri. Vezi aici lista

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, organizată sâmbătă la Zalău de Asociaşia Română pentru Reciclare ROREC şi Primăria Zalău, şi-a desemnat câştigătorii. 16 zălăuani au câştigat la tragerea la sorţi zece cuptoare cu microunde şi şase frigidere.

 Ei au fost aleşi din rândul celor 186 de zălăuani care, în ciuda ploii de afară, au ieşit din casă sâmbătă cu aparatele electrice uzate sau stricate şi le-au predat la unul din cele patru centre de colectare deschise în oraş. În schimbul vechiturilor, ei au primit câte un bilet de participare la tombolă. În urma extragerii, zece zălăuani s-au ales cu cuptoare cu microunde oferite de Candy, iar şase cu frigidere de aceeaşi marcă. Numele lor a fost anunţat astăzi, de reprezentantul ROREC, Florin Popa, şi de primarul Radu Căpîlnaşiu.

Iată câştigătorii: Andrei Breje, Nelu Pop, Ştefan Birtalan, Dumitru Pocol, Crina Marincaş, Marius Câmpan, Cristina Puie, Mihai Oniţ, Juhosz Zoltan, Fulop Alexandru (cuptoare cu microunde), Viorel Pop, Daniel Şerdan, Gheorghe Vas, Florentina Romocean, Daniel Mureşan şi Voichiţa Sabo (frigidere). Ei îşi pot ridica premiile de la sediul Primăriei.

Reprezentanţii ROREC spun că următoarea campanie va fi tot cu premii şi va avea loc la sfârşitul lunii iulie – cel mai probabil în perioada 21 – 22 iulie. În toamnă este programată cea de-a treia – şi ultima din acest an.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite