15 medici vor asigura permanenţa la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După îndelungi proteste şi discuţii, medicii din Zalău au acceptat să asigure permanenţa serviciilor medicale în cadrul centrului ce va fi deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău (în spaţiul Ambulatoriului de Specialitate, cu intrare pe la Urgenţe Pediatrie).

 Potrivit dr.Dan Medve, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Sălaj, există deja o listă cu 15 medici din Zalău care au acceptat să asigure permanenţa, adică de două ori mai mult decât minimum necesar pentru funcţionarea centrului. „Mai sunt de rezolvat câteva probleme de ordin administrativ, cum ar fi asigurarea pazei şi a medicamentelor şi materialelor sanitare, iar după aceea se poate deschide centrul”, spune Medve. Potrivit reprezentanţilor DSP, centrul este deja mobilat şi utilat, de acolo lipsind doar personalul medical.

Centrul de la Zalău va fi deschis cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie şi va fi al doilea centru de permanenţă din judeţ, după cel de la Cehu Silvaniei, deschis la sfârşitul lunii aprilie în camera de gardă a fostului spital din localitate.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite