155 de locuri de muncă vacante în Sălaj. Vezi aici oferta din oraşul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această săptămână, şomerii cu studii medii au la dispoziţie 154 de posturi libere - concentrate în principalele oraşe din judeţ. Locul de consilier juridic „dedicat“ unui absolvent din promoţia 2010 nu a fost ocupat.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj pune la dispoziţia zălăuanilor aflaţi în căutarea unui job 119 posturi vacante. Unul singur se adresează absolvenţilor de studii superioare, mai exact celor specializaţi în studii juridice - promoţia 2010.

Pe piaţa muncii din municipiu se mai cer 64 de muncitori necalificaţi (60 la Ranidor Activ SRL).

Oferta de muncă din Şimleu Silvaniei este exclusiv în domeniul industriei confecţiilor. SC Ara Shoes România SRL angajează 10 muncitori necalificaţi, iar SC Valenti Impex SRL caută 15 confecţioneri asamblori.

Tot în domeniul confecţiilor, SC Clem Impex SRL angajează în Jibou 5 muncitori necalificaţi. Iar firma de construcţii SC Arcada Con SRL din Jibou este în căutarea a doi dulgheri restauratori cu experienţă în acoperişuri, unui zugrav vopsitor, unui fierar betonist, unui zidar rosar tencuitor şi a unui agent de pază. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite