155 de joburi în Sălaj. Află aici oferta în oraşul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar şomerii din zona Zalău, Şimleu Silvaniei sau Jibou sunt avantajaţi de oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj. Patru locuri de muncă în Zalău se adresează persoanelor cu dizabilităţi.

În evidenţa AJOFM Sălaj se găsesc în această săptămână 155 de locuri de muncă vacante. În continuare, persoanele cu studii superioare nu sunt prea bine „cotate”, un singur angajator fiind în căutarea unei persoane care a absolvit o instituţie de învăţământ superior. SC Comatex SA Zalău angajează un consilier juridic, licenţiat promoţia 2010.

Cea mai mare parte a locurilor de muncă sunt ofertate de firme din Zalău. Numai SC Ranidor Activ SRL angajează 60 de muncitori calificaţi.

SC S+S Comexim SRL angajează patru muncitori necalificaţi din rândul persoanelor cu handicap. Mai sunt vacante alte 33 de joburi de muncitor necalificat, şofer autocamion, tâmplar universal, zugrav, sudor manual, zidar pietrar, dulgher restaurator şi izolator termic.

Şomerii din Jibou pot să aleagă între 27 de locuri de muncă: confecţioneri asamblori articole textile (10) şi muncitori necalificaţi în industria textilă (10), fochist, dulgher restaurator, zugrav-vopsitor, fierar betonist, zidar rosar tencuitor şi agent pază.

În Şimleu Silvaniei, piaţa muncii este pregătită să absoarbă în această săptămână 26 de persoane fără loc de muncă. Se caută 10 muncitori necalificaţi, 15 confecţioneri asamblori de articole textile şi un şofer de camionetă, de asemenea la o firmă din domeniul industriei textile.

SC Kar Conf SRL angajează 5 confecţioneri pentru secţia din Borla.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite