134 de sălăjeni îşi pot găsi un job

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană  pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, organizează vineri, 10  iunie 2011, a doua ediţie a bursei lunare de locuri de muncă,  locaţia de desfăşurare fiind sediul AJOFM Sălaj, din Zalău, strada TudorVladimirescu, nr.8 Bloc P40 .

43 de agenţi economici au confirmat participarea la Bursa locurilor de muncă, organizată mâine, sediul AJOFM Sălaj.

În total, sunt oferite 134 de locuri de muncă, majoritatea  destinate persoanelor cu studii medii,  în meserii precum vânzători, ospătari, bucătari, conducători auto, secretară, agent asigurări şi muncitori necalificaţi .

„Menţionăm că în urma bursei generale  desfăşurate în luna aprilie 127  persoane  şi-au găsit un loc de muncă iar,  la bursa organizată în luna mai 142 persoane au fost selectate în vederea angajării”, se arată într-un comunicat al AJOFM Sălaj.

Conform aceleiaşi surse, din cauza fondului bugetar limitat, subvenţionarea locurilor de muncă pentru încadrarea în muncă a  persoanelor din categorii defavorizate prevăzute de lege (absolvenţi, persoane peste 45 de ani sau unici întreţinători ai familiilor monoparentale şi persoane cu handicap)  se va face numai pentru locurile vacante,  mediate în cadrul burselor de locuri de muncă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite