12 profesori de engleză cu note de 1 şi 2. Vezi aici rezultatele complete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape jumătate dintre suplinitorii calificaţi care au participat la concursul de suplinire din 4 august au luat note sub 5. De departe, situaţia cea mai dezastruoasă a fost la specializarea limba engleză, unde din 23 de candidaţi, 22 au luat note sub 5. Cinci dintre ei au luat chiar note de 1, iar 7, nota 2.

Din cei 193 de candidaţi înscrişi, mai puţin de jumătate au dat examenul până la capăt, pentru că 62 nu s-au prezentat, iar 35 au abandonat imediat după ce au văzut subiectele. Din cei 96 care au rămas, doar 50 au luat note de trecere, restul de 46 fiind notaţi între 1 şi 4,99.

Cele mai slabe rezultate au fost obţinute de profesorii care voia să devină suplinitori de limba engleză. Dintre cei 23 care au dat examenul, unul singur a luat notă peste 5. Cinci au luat note de 1, şapte - note de doi, alţi şapte fiind notaţi între 3  şi 4. Ceilalţi candidţai au reuşit să scoată o notă peste 4, dar mai mică de 5.

În total, nouă candidaţi din Sălaj nu au reuşit să scrie nici măcar de un punct pe lângă punctul dat din oficiu, fiind notaţi cu note mai mici de 2.
Vezi AICI rezultatele.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite