12 asistenţi de la spitalul din Cehu au cerut transferul la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cei 15 asistenţi medicali de la Centrul de Sănătate Cehu Silvaniei, doar trei au acceptat să rămână să lucreze în viitorul cămin de bătrâni ce va funcţiona aici.

"Au considerat că este o degradare să lucreze într-un cămin de bătrâni şi au cerut tranferul la Spitalul Judeţean din Zalău", explică managerul unităţii, Ioan Cheregi.
Potrivit acestuia, infirmierele au optat pentru rămânerea la viitorul cămin, în timp ce medicii fie s-au pensionat - trei dintre ei, fie au ales să plece (este cazul unui medic care a venit la Cehu în luna ianuarie şi care a optat pentru un transfer la Marghita).
În privinţa transferului pacienţilor la alte spitale, lucru cerut de Ministerul Sănătăţii, Cheregi susţine că la Cehu nu a fost cazul, întrucât spitalul este gol din l5 martie. "Am depăşit numărul de internări contractat cu Casa de Asigurări, 51 pe lună, aşa că nu am mai făcut din 15 nicio internare", spune managerul.
Centrul din Cehu este printre cele şapte spitale din cele 67 propuse pentru transformare în cămine de bătrâni pentru care Consiliul Local şi-a dat avizul de transformare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite