Hizo: „Suntem pregătiţi pentru orice cu Pandurii, sperăm să câştigăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui
Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, consideră că meciul de duminică, cu Pandurii Târgu-Jiu, este doar unul de trei puncte, în ciuda faptului că echipa olteană se află pe o poziţie superioară în clasament.

"Meciul cu Pandurii este unul ca oricare altul, de trei puncte. Suntem pregătiţi pentru orice. Am jucat cu echipe mult mai puternice, aşa că nu văd de ce ne-am teme. Noi sperăm să câştigăm şi să mai acumulăm puncte care să ne ţină aproape de echipele din fruntea clasamentului. Nu pot spune că Pandurii ar fi revelaţia acestui tur de campionat", a declarat Viorel Hizo care s-a plâns şi de câteva absenţe importante din lot pentru această întâlnire.

„Din păcate pentru noi, ne lipsesc şi Papp şi Adailton, ceea ce ne va face jocul şi mai greu. Îmi doresc ca totul să se întâmple măcar ca sezonul trecut atunci când am termint turul cu 32 de puncte", a mai spus Hizo.

FC Vaslui va întâlni, duminică, pe teren propriu, de la ora 16.00, formaţia Pandurii Târgu-Jiu, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite