A vrut să treacă graniţa cu ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate ţigările au fost confiscate
Toate ţigările au fost confiscate

Um cetăţean român, de 43 de ani, s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să introducă ilegal în ţară, de două ori în decursul unui an, mai multe pachete de ţigări faţă de limita legală, care erau ascunse şi nedeclarate.

Bărbatul a fost prins de poliţiştii de frontieră vasluieni acum două zile când intra în ţară la volanul unui autocamion.

La controlul de frontieră efectuat de lucrătorii vamali împreună cu poliţiştii de frontier s-au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în salteaua patului din cabina autocamionului 1720 de ţigarete de diferite mărci, având timbru fiscal de Republica Moldova.

„Întrucât aceeaşi persoană a mai fost depistată în decurs de un an încercând să introducă ilegal în România ţigări de provenienţă Republica Moldova, poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit pe numele lui Constantin D. dosar penal pentru săvşârşirea infracţiunii  de contrabandă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale“, ne-a declarat Irina Mirică Gheucă, purtătorul de cuvânt al Sectorului Teritorial al Poliţiei de frontieră (STPF) Vaslui.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată de lucrătorii vamali în vederea confiscării.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite