Un vasluian a fost prins de polițiștii băcăuani după ce a furat două autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașinele au fost găsite de polițiști imediat după sesizarea furturilor
Mașinele au fost găsite de polițiști imediat după sesizarea furturilor

Un tânăr de 19 ani din Vaslui a fost reținut de polițiștii din Bacău după ce a sustras două autoturisme și a pătruns prin efracție într-o societate comercială.

Ambele autotursime furate de tânărul din Vaslui în mai puțin de 48 de ore se aflau în comuna Motoșeni din județul Bacău. Prima mașină a fost găsită de polițiști abandonată și avariată la marginea comunei Motoșeni. Din mașină lipsea sistemul audio care a fost ascuns de hoț într-o pădure din apropiere.

Al doilea autotursim a fost găsit în fața unei locuințe din comuna Răchitoasa. Surpiza a venit însă când a fost percheziționată mașina. „În autoturism au fost identificate mai multe bunuri sustrase dintr-o societate comercială din comuna Podu Turcului în aceeași noapte. Bunurile din societatea comercială au fost sustrase de Laurențiu L., cel care a furat și autoturismele și minorul D.S. din comuna Răchitoasa", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău.

Tânărul din Vaslui a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, furt  calificat și conducere fără permis.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite