Un vasluian este căutat de poliţişti după ce a evadat din puşcărie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alarmă în tot judeţul Brăila, după ce un tânăr a evadat din Penitenciarul Tichileşti. Acesta este originar din Vaslui şi a fost încarcerat în mai 2010. A fost condamnat la 1,4 ani închisoare pentru furt calificat. Are antecedente. Nu a răspuns la apelul de seară, iar gardienii au intrat în alertă.

Viorel Brânză, 17 ani, originar din Vaslui, lucra la GAZ-ul Penitenciarului pentru Tineri şi Minori Tichileşti. Geanina Crăciun, directorul închisorii, ne-a spus că deţinutul nu s-a mai întors de la muncă: "Nu a răspuns la apelul de seară!". Gardienii l-au căutat ceva timp, după care au anunţat Poliţia.

"Împreună cu jandarmii şi poliţiştii de frontieră am instituit filtre la toate ieşirile din judeţ", ne-a declarat Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Dacă îl vedeţi pe deţinut, sunaţi la 112!

image

Viorel Brânză este născut la data de 1 septembrie 1993, în comuna Laza, judeţul Vaslui, cu domiciliul în satul Rîşniţa, comuna Laza.

Semnalmente: înălţime: 170 cm, corpolenţă atletică, faţa ovală, părul şaten închis.

Îmbrăcăminte la data evadării: geacă de culoare gri, fes negru, pantaloni uzaţi tip blue jeans de culoare albastră, bocanci negri.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite