O mamă din Vaslui şi-a bătut bebeluşul de doar patru luni şi l-a abandonat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa de 4 luni a fost preluată de reprezentanţii Protecţiei Copilului
Fetiţa de 4 luni a fost preluată de reprezentanţii Protecţiei Copilului

O femeie domiciliată în Vaslui este căutată de poliţie după ce a rupt piciorul propriului copil, un bebeluş de doar patru luni, iar ulterior l-a abandonat în spital.

Un bebeluş în vârstă de doar patru luni a fost internat recent la spitalul din Focşani, după o bătaie cruntă primită de la propria mamă, o femeie domiciliată în Vaslui.

Micuţul avea un picior rupt iar severitatea leziunilor i-a determinat pe medicii focşăneni să îl transfere la spitalul „Sf. Maria" din Iaşi. Însă, cu o zi înainte de externare, mama copilului a fugit din spital.

Femeia este de negăsit de mai bine de o săptămână, motiv pentru care medicii ieşeni au decis transferarea copilului la un centru de amplasament din Vaslui, localitatea unde îşi are mama domiciliul.

Astfel, micuţul de doar patru luni a ajuns în grija statului.

Dar nu este singurul care are această soartă. Femeia a născut în total 11 copii, dintre care doi au murit iar ceilalţi nouă, inclusiv bebeluşul de patru luni, sunt instituţionalizaţi.

Potrivit reporterului „Adevărul" din Vaslui, cazul de violenţă a început în urmă cu două săptămâni, la Focşani, când femeia s-a certat cu soţul ei. Nervoasă din cauza disputei, dar şi aflată sub influenţa alcoolului, ea s-a răzbunat pe bebeluş. În urma bătăii, copilul s-a ales cu un picior rupt şi cu multiple traumatisme.

În prezent, femeia este căutată de poliţie.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite