Un tânăr imobilizat la pat a murit într-un incendiu, după ce a fost abandonat în casă de mama sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un adolescent de 18 ani, din localitatea vasluiană Rafaila, imobilizat la pat din cauza unor probleme locomotorii, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu care a cuprins locuinţa, după ce a fost abandonat în casă de către mama sa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, adolescentul era imobilizat la pat într-una din camerele locuinţei în momentul în care casa a fost cuprinsă de flăcări din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică, transmite Mediafax.

Din păcate, în momentul izbucnirii incendiului, adolescentul se afla singur în casă, mama acestuia fiind plecată în sat la un vecin, cu care trăia în concubinaj, în condiţiile în care, potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, femeia primea indemnizaţie pentru fiul ei, de însoţitor al persoanei cu handicap, de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

„Incendiul care a cuprins casa a fost observat de către un vecin, care a şi sunat, de altfel, la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor şi al Ambulanţei. Din păcate, adolescentul se afla deja în stop cardio-respirator în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locuinţa aflată în flăcări, eforturile echipajului medical de resuscitare a victimei fiind fără succes", a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul Mediafax, responsabilul mass-media din cadrul ISU Vaslui, Viorel Codrianu.

Potrivit sursei citate, adolescentul a murit în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon, având în vedere că nu a putut părăsi la timp locuinţa din cauza problemelor locomotorii de care suferea.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite