Un copil de 11 ani din Vaslui a murit după ce şi-a rupt gâtul într-un lanţ de câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 11 ani, din localitatea vasluiană Simila, a murit, duminică, în curtea locuinţei, după ce, cel mai probabil, şi-a rupt gâtul într-un lanţ de câine pe care îl folosea într-o magazie ca leagăn, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, băieţelul a fost găsit inconştient în curtea locuinţei de către o vecină din sat, care i-a alertat pe părinţii copilului, aceştia solicitând intervenţia unei ambulanţe la numărul de urgenţă 112.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că băieţelul s-ar fi lovit în zona cervicală după ce a căzut din leagănul improvizat din lanţul cu care părinţii săi mai legau câinele pe care îl aveau în curte.

„Lanţul era atârnat de o grindă într-o magazie din curtea locuinţei, având lungimea de aproximativ un metru. Copilul îl folosea ca şi scrânciob, iar la un moment dat se pare că a alunecat şi a venit cu gâtul de lanţ, suferind leziuni în zona cervicală. Echipajul medical deplasat la intervenţie a efectuat, timp de oră, manevre de resuscitare asupra copilului, însă fără niciun rezultat", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni nu au găsit nicio urmă specifică strangulării, în acest caz fiind dispusă efectuarea necropsiei cadavrului pentru stabilirea exactă a cauzelor decesului.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite