Record de cereri pentru urna mobilă într-o localitate vasluiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În comuna vasluiană Drânceni, până la această oră, există un număr record cereri pentru urna mobilă faţă de celelalte localităţi din judeţ. 

În comuna Drânceni, nu mai puţin de 115 persoane au solicitat urna mobilă pentru a-şi exercita dreptul de vot. Până la această oră, localitatea mai sus menţionată este singura din judeţ care a înregistrat un număr atât de mare de cereri pentru urna mobilă.

De asemenea, Spitalul Municipal din Huşi este singura unitate sanitară din judeţ care a solicitat urna mobilă, după ce 22 de pacienţi şi-au manifestat intenţia de a vota.

Atât la acest spital, cât şi la celelalte din judeţ, toţi bolnavii care nu au fost imobilizaţi la pat au primit o zi de externare pentru a merge la vot.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 366.646 de vasluieni. Candidează 6.490. Află rezultatele votului astăzi, pe vaslui.adevarul.ro

Astăzi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Vasluiului  şi judeţului Vaslui: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite