Vezi câţi vasluieni au votat până la ora 14:00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluienii au ieşit în număr mare la vot în această dimineaţă
Vasluienii au ieşit în număr mare la vot în această dimineaţă

Numărul vasluienilor care au ieşit la vot a mai crescut în judeţ, la ora 14:00 fiind înregistrată o prezenţă la vot de 27,67%.

Potrivit Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Vaslui, cei mai conştiincioşi au fost votanţii din mediul rural, acolo unde s-a înregistrat o prezenţă de 31,74%, în timp ce locuitorii din oraşe au votat în proporţie de 22,73%.

La nivel de ţară, faţă de prima raportare, judeţul Vaslui a căzut pe locul 24 în ceea ce priveşte prezenţa la vot, faţă de poziţia 19 care era înregistrată la ora 10:00.

Şi la această a doua raportare, faţă de alegerile locale din 2008, prezenţa la vot a fost mai mare, acum 4 ani înregistrându-se un procent de 24,18% în turul II în judeţul nostru.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 366.646 de vasluieni. Candidează 6.490. Află rezultatele votului astăzi, pe vaslui.adevarul.ro

Astăzi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Vasluiului  şi judeţului Vaslui: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite