Incidente electorale la Vaslui. În mai mule localităţi au avut loc sesizări către instituţiile abilitate din cauza neregulilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la primele ore ale dimineţii, pe raza judeţului Vaslui au avut loc mai multe incidente legate de alegerile locale. O mare parte din nereguli ne-au fost furnizate de cititori sau de reprezentanţi ai partidelor politice. 

Un prima incident s-a înregistrat în satul Mânzaţi, comuna Ibăneşti, acolo unde pe gardurile clădirii unde se află secţia de votare numărul 45 se aflau afişe electorale cu unul dintre candidaţi. Deşi s-au făcut plângeri şi către preşedintele secţiei de votare şi către Biroul electoral Comunal, până acum nu s-a luat nicio măsură.

Un alt incident s-a petrecut în comuna Tătărăni, acolo unde un candidat la primărie susţine că actualul primar, Doina Antohi, transportă la vot, cu maşina primăriei, mai multe persoane care locuiesc în sate izolate.

În localitatea Costeşti, urna mobilă era una transparentă care nu avea fund, problemă care s-a remediat între timp.

„Până la această oră (n.r. 13:00) nu ne-au fost sesizate incidente. Singura problemă de care am luat la cunoştinţă a fost cea legată de urna mobilă de la Costeşti, problemă care s-a rezolvat încă de dimineaţă", susţine vicepreşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Vaslui, Vasile Agafiţei.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite