A fost prins spărgătorul sediului PSD Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii criminalişti au ridicat amprente din sediul partidului
Poliţiştii criminalişti au ridicat amprente din sediul partidului

Poliţiştii au reuşit dă dea de urma celui care a prădat zilele trecute sediul Organizaţiei Judeţene Vaslui a Partidului Social Democrat.

Hoţul este Cosmin A., un tânăr de 19 ani, cu domiciliul în comuna vasluiană Fălciu. Potrivit oamenilor legii, acesta a reuşit să pătrundă în sediul partidului printr-o fereastră uitată peste noapte deschisă. A forţat uşile mai multor birouri şi a sustras patru telefoane mobile, un televizor şi suma 370 lei, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.500 lei.

Nu e la prima încercare

Poliţiştii de investigaţii criminale au mai stabilit faptul că tânărul este suspect şi în comiterea unui furt din noaptea de 23 spre 24 noiembrie, din sediul Palatului Copiilor din municipiul Vaslui. În noaptea respectivă, acesta a pătruns, forţând o fereastră tip termopan,  în sala cercului de automodele şi a sustras un televizor tip plasmă, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 lei.

Împotriva lui A.Cosmin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, suspectul fiind condus la arestul inspectoratului", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite