Criminalul din Soleşti a alertat şi Prefectura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile judeţene au întocmit un plan de măsuri, după ce o fetiţă de 5 ani, din Soleşti, a fost omorâtă cu sălbăticie, duminică dimineaţă de propriul tată.

La ultima şedinţă de Colegiu Prefectural, care a avut loc marţi după-amiază, prefectul judeţului Vaslui a decis ca săptămâna viitoare să organizeze o întâlnire cu toate instituţiile care pot preveni neglijenţa în familie. Este vorba de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui şi Direcţia de Sănătate publică.

„Dementul de la Soleşti nu este la prima încercare şi, în comunitate, el era cunoscut ca un individ cu probleme. Sigur au fost reclamaţii la Poliţie în legătură cu această persoană. Din nefericire, un copil a fost lăsat în acea familie şi a murit şi din cauza neglijenţei autorităţilor. Plecând de la acest caz, trebuie să vorbim cu toate primăriile, ca asistenţii sociali să verifice toate familiile cu probleme", a spus Radu Renga, prefectul judeţului Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite