Unde te poţi distra de 1 mai la Vaslui. Vezi aici unde sunt amenajate locurile pentru grătar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluienii care nu petrec minivacanţa de 1 mai la munte sau la mare trebuie să ştie că autorităţile le-au pregătit acestora spectacole în aer liber.

Chiar dacă noua lege a picnicului a intrat în vigoare, vasluienii pot sta fără griji în ceea ce priveşte sancţionarea lor de către comisarii Gărzii de Mediu.

Asta înseamnă că, fiecare poate să facă grătar chiar şi în spatele blocului, singura condiţie fiind aceea de a respecta şi păstra curăţenia. De asemenea, doritorii trebuie să ştie că cei de la Mediu vor patrula prin oraş pentru a le atrage atenţia celor care lasă gunoaiele la întâmplare.

„Nu vom da nicio amendă, deoarece legea abia a intrat în vigoare şi autorităţile nu au avut timp să se pregătească. Vom merge, practic, pe principiul prevenţiei, dar asta nu înseamnă că îi vom ierta pe cei care se ceartă cu legile bunului simţ", ne-a declarat Adrian Jecu, directorul Gărzii de Mediu Vaslui.

Dacă sunt totuşi persoane care nu vor să dea nas în nas cu organele de control, pot merge liniştite la cele două locuri special amenajate de Primăria Vaslui pentru picnic, adică la ştrand sau la pârtia de schi de la Bahnari.

Iubitorii de muzică şi distracţie sunt aşteptaţi în Parcul Copou, de la ora 15:00, acolo unde va avea loc un spectacol la care îşi vor da concursul artişti locali de muzică populară şi uşoară.

Primăria Bârlad nu a amenajat spaţii pentru picnic

Dacă în municipiul reşedinţă de judeţ Primăria a găsit soluţii pentru a nu intra în conflict cu „legea picnicului", nu acelaşi lucru se poate spune şi despre autorităţile bârlădene.

Locuitorii din oraşul rulmenţilor nu au decât varianta de a merge la pădure sau de a face grătar în spatele blocului. Şi aceştia sunt invitaţi În Grădina Publică, acolo unde vor putea asista la un concert de muzică populară.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite