Toţi poliţiştii de la Rutieră, mobilizaţi să verifice maşinile stranierilor veniţi în concediu la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Stranierii întorşi din străinătate vor fi verificaţi la sânge în zilele ce urmează de poliţiştii de la rutieră. Oamenii legii vor controla dacă vasluieniii reveniţi pe plaiurile natale au permis de conducere ori dacă ei conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii de la Rutieră şi cei de la Ordine Publică vor desfăşura, timp de trei zile, controale în trafic. Oamenii legii vor opri doar autoturismele înmatriculate în străinătate.

„Sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii rutieri vor organiza, la nivel naţional, acţiuni pentru reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule înmatriculate în alte state, conduse de cetăţeni români. Cu această ocazie se va verifica dacă cel care se află la volanul maşinii posedă permis de conducere auto sau conduce sub influenţa băuturilor alcoolice, se vor verifica documentele de deţinere ale autovehiculelor, existenţa inspecţiei tehnice periodice, poliţa de asigurare", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite