Accident rutier pe DE70, aproape de Vama Porţile de Fier I. Se circulă doar pe un singur sens de mers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
circulaţia pe DE 70 este afectată
circulaţia pe DE 70 este afectată

Un accident în lanţ, soldat cu două victime, s-a produs, în această dimineaţă dimineaţă, în dreptul  Punctului de Trecere  a Frontierei Porţile de Fier I, pe DE 70.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat că un autotren a intrat în coliziune directă cu un autoturism şi o furgonetă oprite la un stop şi, din cauza impactului, le-a împins pe contrasens, unde au fost lovite de un alt autotren care circula regulamentar.

"În data de 31 august 2012, la ora 4,20, pe DN 6, la kilometrul 349 - 200, Pârtea Florian, 30 de ani, din oraşul Curtici, judeţul Arad , a condus un ansamblu de vehicule format din cap- tractor şi semiremorcă şi datorită faptului că a adormit la volan nu a observat o autoutilitară ce se afla oprită la semafor pe culoarea roşie pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor ce veneau din sens opus  intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism ce se afla de asemeena oprit la culoarea roşie a semaforului în faţa sa, acesta din urmă fiind la rândul său proiectat într-un alt ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, condus de către Purcar Cristian, de 28 de ani, din Baia Mare, judeţul Maramureş, care circula regulamentar pe sensul opus demers. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui Nănuţi Eugen, de 42 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, conducătorul autoturismului Volkswagen şi rănirea uşoară a lui Băcanu Viorelia de 45 de ani, din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, pasageră pe locul din dreapta a autoturismului", a declarat Nicolae Lohon.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşiri infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe acest sector de drum se circulă la această oră doar pe un singur sens de mers, aceasta urmând să fie deschisă imediat ce din sectorul afectat atât autovehiculele, cât şi animalele vor fi mutate într-o zonă de refugiu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite