O maşină a salvării a parcurs câţiva kilometri prin troiene din cauza unui apel fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Conducerea Servciului de Ambulanţă aş Judeţului (SAJ) a făcut o plângere la Poliţie, aseară, din cauza unui apel fals care a făcut ca o ambulanţă să străbată mai bine de 5 kilometri prin zăpada înaltă de peste un metru.

Apelul la 112 fusese făcut de o familie a unei mame din localitatea Ştiuborăni care ar fi născut gemeni acasă. Din cauza nămeţilor prea mari, echipajul medical a solicitat ajutorul unui utilaj de deszăpezăre pentru a ajunge la urgenţa respectivă.

„Chiar şi autosanitara pe care o trimisesem la acets caz o întorsesem de la o altă solicitare, deoarece avea tracţiune 4X4. Din păcate, mai există şi astfel de oameni care fac glume de prost gust şi care nu se gândesc  că poate muri altcineva între timp", a declarat Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.

Potrivit legii, în cazul în care poliţiştii îl vor găsi pe cel care a sunat la numărul de urgenţă, acesta riscă o amendă de 500 de lei.

Practic, ziua de ieri a fost una deosebit de grea pentru ambulanţierii vasluieni. Echipajele medicale au fost solicitate în peste 60 de cazuri, ceea ce a făcut ca şi timpii de aşteptare să se dubleze.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite