O mamă şi-a muşcat propriul copil de faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

O femeie din localitatea vasluiană Brodoc este cercetată penal după ce şi- muşcat propriul copilaş în vârstă de doar o lună de obraz.

Incidentul s-a petrecut luna trecută, mai exact pe 24 octombrie. Femeia se internase cu bebeluş în spital deoarece cel mic era răcit şi, din motive încă necunoscute, aceasta a început să-l muşte de faţă şi de mâini.

Conducerea spitalului a sesizat atât Poliţia, cât şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui. „În acest moment, bebeluşul a rămas internat în spital pentru tratament. Cu certitudine el nu va mai ajunge în familie şi va fi dat în plasament la un asistent maternal profesionist", ne-a declarat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Mama care şi-a agresat copilul este de negăsit de când s-a internat în spital. Echipele de la Poliţie şi de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului o caută de câteva zile la domiciliu, însă fără niciun succes.

„Pe timpul internării, femeia a început să-şi zgârie copilul şi să îl muşte de obraz. Poliţiştii i-au întocmit acestei dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi riscă să stea după gratii între 3 şi 15 ani", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite