Mai multe localităţi din judeţul Vaslui au rămas fără curent electric de 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începand de aseară, judeţul Vaslui a intrat sub incidenţa codului galben de ger. Temperaturile extrem de scăzute şi viscolul au făcut ca şase localităţi să rămână fără energie elctrică.

Cele şase localităţi care au rămas fără curent electric sunt: Fruntişeni, Grăjdeni, Vinderei, Brădeşti, Odaia Bursucani şi Docani. Reprezentanţii E-on Moldova au fost nevoiţi să ajungă în zonele afectate cu un snowmobil, deoarece nu se putea intra cu niciun mijloc de transport pe drumurile acoperite de zăpadă.

 „Sunt câteva probleme, dar gestionăm situaţia. Înca se lucrează şi mă voi deplasa şi eu în zonele respective", ne-a declarat Levente Csaba Szekely, prefectul judetului Vaslui.

Nici situaţia drumurilor naţionale nu este mai bună. Din cele şase drumuri naţionale închise, doar pe trei dintre ele a fost permisă circulaţia începând de astăzi. Legătura cu sudul ţării este, în continuare, întreruptă.

„Astăzi s-a deshis circulaţia pe o bandă spre Dragomireşti, s-a deschis spre Roman prin Negresti, se circulă pe DE 581 de la Albiţa până la Bârlad, dar este închisă circulaţia spre judeţul Galaţi", ne-a mai spus prefectul judeţului Vaslui.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro pentru a fi la curent cu evenimentele din oraş.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite