2000 de laziali au cerut bilete pentru meciul cu Vaslui de la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii laziali și-au anunțat prezența la meciul de la Piatra Neamț
Suporterii laziali și-au anunțat prezența la meciul de la Piatra Neamț

Membrii din galeria lui Lazio sunt recunoscuți pentru problemele pe care le crează în campionatul italian. Forțele de ordine au fost avertizate să fie vigilente, iar 200 de jandarmi sunt pregătiți să supravegheze îndeaproape stagiul suporterilor care vin la meciul de joi seară.  

Partida dintre FC Vaslui și Lazio de la Piatra Neamț se anunță decisivă în privința stabilirii echipei care va avansa în faza superioară a Europa League. Meciul se anunță tensionat și din punct de vedere al duelului din tribune unde și-au anunțat prezența și suporterii laziali.

„Știm că 200 dintre ei vor veni cu avionul, dar vor ajunge și câteva sute de suporteri din țară. Împreună cu jandarmii de la Detașamentul Mobil de Intervenție din Bacău vom asigura ordinea publică pe traseele și în jurul stadionului", a precizat căpitanul Cătălin Resmeriță, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamț.

În programul oficial al echipelor, este stabilit ca vasluienii să susțină antrenamentul oficial pe stadionul „Ceahlăul" miercuri, de la ora 18.00, în timp ce italienii vor avea antrenamentul de la ora 20.00.

Partida dintre FC Vaslui și Lazio va avea loc joi, 1 decembrie, de la ora 22.05, pe stadionul Municipal din Piatra Neamț.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite